Cum comand?

Asteptam comenzi pentru orice produs ce se poate realiza din croset. Pentru a simplifica procedura iti recomandam sa urmezi pasii de mai jos:

Pasul 1 – Alegi modelul

Alegi un model ce iti place, fie de pe site fie din alta parte (ne poti trimite pe email fotografii). Daca nu te poti hotara la un anumit model ne poti oferi cateva detalii si noi vom incerca sa cream un model unic, special pentru tine.

Pasul 2 – Plasezi comanda

Ne contactezi telefonic la 0727 364 051 pentru a stabili detaliile importante despre comanda ta: modelul preferat, materialul, culorile alese, dimensiuni sau varsta in cazul lucrusoarelor pentru copii. Vom stabili impreuna timpul necesar pentru creatie si valoarea comenzii, in functie de complexitatea modelului si dificultatea realizarii.

Pasul 3 – Primesti produsele

Noi iti vom trimite produsele acasa, prin posta sau curier, cu plata ramburs. Exista si posibilitatea de a ne intalni pentru predare personala (Bucuresti – destul de rar).

Cea mai  mare bucurie a noastra este realizarea unor lucrusoare ce va vor incanta si vor aduce un strop de culoare si veselie in viata voastra. Vom ramane recunoscatori daca ne veti trimite cateva fotografii dupa primirea produselor, pentru peretele de onoare 🙂

cum_cumpar