Povestea Nadeloosh

pov_nade

Nadeloosh reprezinta implinirea unui vis frumos – acela de a crea lucrusoare unicat, cu ajutorul crosetului, pentru copii si nu numai.  In spatele Nadeloosh veti descoperi povestea mea, Nadia – sotie, mama iubitoare si dornica de a deveni bunica.  Mi-am dedicat intreaga viata ingrijirii copiilor, lucrand intr-o sectie de pediatrie peste 30 de ani. Odata cu iesirea la pensie, imi dedic timpul realizarii de produse unicat, lucrate manual, pentru cei mici dar si pentru cei mari.

Pasiunea pentru crosetat am mostenit-o de la mama si bunica, ce mi-au insuflat inca din copilarie grija pentru detalii si iubirea pentru frumos. Tainele  crosetului le-am invatat din pasiune, cu multa munca si rabdare. Creez lucrusoare in special pentru copii mai mici, pana in 3 anisori dar nu numai.

Materialele pe care se folosesc  sunt de cea mai buna calitate, durabile, placute la atingere si delicate cu pielea micutilor. Prefer firul de bumbac subtire, impletiturile tip macramé ce se comporta impecabil de-a lungul timpului, rezistand generatii de-a randul dar lucrez si fire mai groase, tip PNA.

Modelele pentru toate lucrusoarele sunt unicat. Imi place sa creez si ma inspir din tot ceea ce ma inconjoara. Daca insa vei descoperi tu un model ce il adori astept cu drag orice sugestie caci pot recrea orice se lucreaza in croset. Imi place sa adaug mici detalii ce dau un plus de farmec oricarui produs – fundite, floricele, perlute.

Fiecare comanda este personalizata, in functie de dorintele si preferintele tale.  Am realizat pana in acest moment foarte multe modele si lucrusoare de la accesorii simple pana la seturi pentru botez sau ocazii speciale.  Comenzile le preiau personal, la telefon 0727 364 051 dar putem comunica si pe email daca iti doresti. Nu pricep eu foarte mult ultimele tehnologii, dar omul cat traieste invata asa ca ma poti gasi si pe Facebook J

Fiecare produs Nadeloosh este creat din pasiune pentru croset cu un strop de dragoste si reprezinta implinirea unui vis. Iti multumim anticipat pentru comenzi!